Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Voedingskussen 170 x 35 cm

Omschrijving Polydaun Voedingskussen 170 x 35 cm

Ben je zwanger, heb je al een kleintje of beide? Dan is het voedingskussen van Polydaun een perfecte uitkomst voor jou! Polydaun staat voor topkwaliteit en dat is ook zeker te merken aan dit geweldige voedingskussen. Polydaun is marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming en biedt net dat extra’s in comfort!

Gebruiksgemak: Het voedingskussen van Polydaun is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kleine kindjes. Het voedingskussen kan bijvoorbeeld verlichting geven tijdens het slapen, het kussen biedt ondersteuning tijdens het voeden of kroelen op de bank. Het voedingskussen kan ook als relaxkussen dienen voor je kleintje. Het voedingskussen is voorzien van een afneembare hoes en deze hoes is wasbaar op een temperatuur van 40 graden.

Katoenen hoes: De hoes van het voedingskussen uit de luxe comfort kussenserie van Polydaun is gemaakt van 100% fijne katoen. Deze geweldige stofsoort zorgt voor een extra zacht en hygiënisch comfort en is vaak te wassen, zonder de kwaliteit te verliezen. Het kussen heeft een zacht comfort en is geschikt om iedere dag te gebruiken. Het kussen en de hoes zijn wit van kleur.

Polyester vulling: Het kussen is gevuld met een 100% polyester vulling. De keuze van de vulling zorgt voor een heerlijk zacht kussen en een comfortabele feel. Het kussen wordt geleverd in een handige en stevige PE-tas met inlegvel. Deze tas is ook ideaal voor het stofvrij opbergen van het voedingskussen. Vanwege de topkwaliteit van het voedingskussen komt deze met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar.  

Kenmerken Polydaun voedingskussen

 • Hoes: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit
 • Vulling: Polyester
 • Verpakking: PE-tas met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar of fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: alleen de hoes is wasbaar op 40 graden, voorzichtig drogen in de droger, regelmatig luchten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  170 cm
 • Breedte
  35 cm
 • Merk
  Polydaun