Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Waterdichte Molton kussensloop 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun Waterdichte Molton kussensloop 60 x 70 cm

Ben je op zoek naar een kussensloop die je hoofdkussen van een optimale bescherming kan voorzien? Dan is het waterdichte Molton kussensloop van Polydaun een goede uitkomst! Polydaun heeft geweldige producten van topkwaliteit in het assortiment en is marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort. Het waterdichte Molton kussensloop is van optimale kwaliteit en is erg duurzaam.

Katoenen bovenlaag: De bovenste laag van het Molton kussensloop is gemaakt van 100% katoen. De katoenen bovenlaag biedt een heerlijk zacht ligcomfort, heeft een optimale hygiëne en is warmte isolerend. De waterdichte Molton heeft een hoog absorptievermogen en is uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren. De Molton heeft een comfortabel ligoppervlak, dat zich direct vormt naar je lichaam en warmte vasthoudt.   

Waterdichte onderzijde: De waterdichte Molton kussensloop is voorzien van een 100% waterdicht PU-coating onderlaag. Deze onderlaag zorgt voor een perfecte en optimale, langdurige bescherming van je kussen. Het gebruik van een goede Molton, zoals deze waterdichte Molton van Polydaun, is aan te raden om de kwaliteit en duurzaamheid van je kussen te behouden en verlengen.

Wit van kleur: De waterdichte Molton kussensloop van Polydaun is wit van kleur en is voorzien van een handige hotelsluiting. De Molton is eenvoudig te wassen en kan goed tegen regelmatige wassingen. De kwaliteit zal behouden blijven en je kunt lange tijd profiteren van de voordelen van dit geweldige Molton kussensloop. We brengen bijna een derde van ons leven in bed door, dus wat extra luxe mag best!      

Kenmerken Polydaun waterdichte kussensloop

 • Absorberende molton
 • Katoenen bovenlaag is hygiënisch, zacht en warmte-isolerend
 • Waterdichte onderlaag voor perfecte, langdurige bescherming van het kussen
 • Geschikt voor mensen die veel transpireren
 • Uitvoering: met hotelsluiting
 • Tijk bovenzijde: 100% katoen
 • Tijk onderzijde: 100% waterdichte PU-coating
 • Afmeting: 60x70 cm
 • Kleur: wit

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.


Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun