Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Waterdichte Molton hoeslaken 160 x 190/210 cm

Omschrijving Polydaun Waterdichte Molton hoeslaken 160 x 190/210 cm

Je matras optimale bescherming bieden en genieten van extra hygiëne? Dan is de waterdichte Molton van Polydaun een goede keuze! Polydaun is een innoverend merk met hoogwaardige producten van topkwaliteit in het assortiment. Polydaun is niet voor niets marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. De waterdichte Molton zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van je matras en is zelf ook erg duurzaam te noemen.

Waterdichte onderlaag: De waterdicht Molton is speciaal ontworpen voor zwangerschap, incontinentie en kinderbedden. Door de waterdichte Molton van Polydaun te gebruiken zul je zeker zijn van extra hygiëne en een optimale duurzaamheid van je matras. De Molton is eenvoudig te wassen en ook na vaak wassen zal de Molton zijn kwaliteit behouden. 

Speciaal ontworpen tijk: De bovenlaag van de waterdichte Molton van Polydaun is gemaakt van 100% katoen molton. De onderzijde van de Molton is gemaakt van een 100% waterdichte PU-coating. De waterdichte matrashoes is uitgevoerd met een stretch instopstrook, zodat het gehele matras beschermd blijft.

Geschikt voor ieder matras: De waterdichte Molton is geschikt voor iedere matrasdikte en voor extra lange matrassen. De Molton is beschikbaar in 4 verschillende formaten en heeft een perfecte pasvorm. De zware kwaliteit katoen zorgt voor een ideale warmte-isolatie en een zacht en comfortabel ligcomfort. De waterdichte Molton uit de Molton serie van Polydaun is een perfecte uitkomst als het gaat om extra goede bescherming van je matras!  

 Kenmerken Polydaun waterdichte molton

 • Waterdichte onderlaag: ideaal bij incontinentie, zwangerschap en kinderbedden.
 • Beschermt het matras: langere levensduur en extra hygiëne zware kwaliteit katoen:warmte-isolerend, zacht en comfortabel voor elke matrasdikte geschikt en voor extra lange matrassen
 • Uitvoering: waterdichte matrashoes met stretch instopstrook
 • Tijk bovenzijde: 100% katoen molton
 • Tijk onderzijde: 100% waterdicht PU-coating
 • Kleur: wit

De waterdichte molton is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  160 cm
 • Breedte
  190/210 cm
 • Merk
  Polydaun